Térmométer digital kadaharan berkualitas tinggi sareng akurat WT-1

Pedaran pondok:

Gaya pena, tip sensing 125MM stainless steel, ngukur langsung, dibabawa, rupa-rupa ukuran;

Cocog pikeun refrigerant, manaskeun sareng ngolah tuangeun jsb.


  • Jasa ditawarkeun: LOGO khusus, panyiri, buleud kemasan khusus, produk khusus, sareng sajabana numutkeun sarat konsumén
  • Kiriman: laut, hawa, express, jasa transportasi panto ka panto.
  • Pangiriman gancang: 7-10 dinten kanggo bekel. 10-20 dinten kaluar tina saham.
  • MOQ: 100 pcs
  • Sampel: sampel tiasa disayogikeun sareng dikintunkeun sakitar 7 dinten.
  • Jasa OEM / 0DM: Ditampi
  • Syarat pamayaran: Deposit 30%, 70% pamayaran akhir pikeun pangiriman
  • Métode pamayaran: pamayaran bank, pamayaran paypal, Western Union sareng metode pamayaran sanés, anjeun ogé tiasa mayar RMB
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Aya seueur jinis thermometers éléktronik anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan urang, utamina kalebet: thermometers kanggo ngukur daerah kulkas sapertos panyimpenan tiis, kamar panyimpenan tiis, sareng kamar katirisan; thermometers pikeun akuarium jeung sato piaraan; thermometers pikeun ngukur suhu lingkungan tina budidaya sayuran, kembang sareng pembibitan jukut, sareng sajabana produk térmométer pikeun ngukur suhu sareng kalembaban di jero rohangan; thermometers dapur pikeun ngukur suhu dahareun, jsb Kinerja produk stabil sareng dipercaya, kisaran ukuranana lega, sareng akurasi na tinggi.

    Fitur sareng fungsi

    Kisaran ukuran suhu: -50 ℃ ∽ + 300 ℃ (-58 ℉ ∽ + 572 ℉)
    Resolusi: ℃
    Akurasi (-20 ℃ ~ 80 ℃) ± 1 ℃

    Fungsi
    Fungsi mémori pangukuran suhu
    Pangukuran suhu sareng fungsi tampilan tegangan rendah
    Fungsi hemat daya: Upami teu aya operasi dina waktos 15 menit, éta otomatis bakal pareum
    Pintonan kagagalan sensor
    Konversi fungsi tampilan Fahrenheit sareng Celsius
    Parentah operasi
    [ON / 0FF]: Pencét konci ieu pikeun ngahurungkeun atanapi mareuman. Bakal nembongkeun suhu anu terakhir diukur pikeun 1,5 detik saatos ngahurungkeun mesin, teras lebetkeun modeu pangukuran. Upami teu aya operasi, éta otomatis bakal dipareuman saatos 15 menit.
    [℃ / ℉]: Pencét konci ieu dina modeu pangukuran suhu pikeun ngawujudkeun konvérsi antara Fahrenheit sareng Celsius.
    Pangukuran suhu sareng tampilan voltase handap: Upami voltase langkung handap ti 1.3V, LCD bakal nembongkeun - "low voltage".
    Nalika sénsor kabuka atanapi di handapeun kisaran pengukuran, éta bakal nembongkeun E00, nalika sénsorna pondok-sirkuit atanapi suhu anu saleresna luhur sareng pangukuran E11 bakal ditingalikeun nalika aya dina kisaran.















  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami