Térmométer digital thermometer TPM-10 pabrik pabrik profesional

Pedaran pondok:

Ukuran mesin: 47.6 * 28.4 * 15.5mm

Ukuran bubuka anu dipasang: 44.3 * 25.3mm

Tampilan suhu LCD,

-50 ℃ dugi ka pengukuran suhu 110,, résolusi 0,1 derajat.

Sayogi dina versi tampilan C sareng F

Standar 1 méter panyilidikan waterproof

Anggo batré kancing pikeun catu daya, tiasa dianggo langsung atanapi dilebetkeun kana kabinet, Z tiasa dianggo kirang ti 1 taun

Konfigurasi standar: 1 méter usik tahan cai

Pangiriman dua aki AG13

Umur batre 3 bulanIeu

Produkna ngagaduhan kotak.

500 pcs dina kotak


  • Jasa ditawarkeun: LOGO khusus, panyiri, buleud kemasan khusus, produk khusus, sareng sajabana numutkeun sarat konsumén
  • Kiriman: laut, hawa, express, jasa transportasi panto ka panto.
  • Pangiriman gancang: 7-10 dinten kanggo bekel. 10-20 dinten kaluar tina saham.
  • MOQ: 100 pcs
  • Sampel: sampel tiasa disayogikeun sareng dikintunkeun sakitar 7 dinten.
  • Jasa OEM / 0DM: Ditampi
  • Syarat pamayaran: Deposit 30%, 70% pamayaran akhir pikeun pangiriman
  • Métode pamayaran: pamayaran bank, pamayaran paypal, Western Union sareng metode pamayaran sanés, anjeun ogé tiasa mayar RMB
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Aya seueur jinis thermometers éléktronik anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan urang, utamina kalebet: thermometers kanggo ngukur daerah kulkas sapertos panyimpenan tiis, kamar panyimpenan tiis, sareng kamar katirisan; thermometers pikeun akuarium jeung sato piaraan; thermometers pikeun ngukur suhu lingkungan tina budidaya sayuran, kembang sareng pembibitan jukut, sareng sajabana produk térmométer pikeun ngukur suhu sareng kalembaban di jero rohangan; thermometers dapur pikeun ngukur suhu dahareun, jsb Kinerja produk stabil sareng dipercaya, kisaran ukuranana lega, sareng akurasi na tinggi.

    Fungsi bubuka

    Ukuran mesin: 47.6 * 28.4 * 15.5mm
    Ukuran bubuka anu dipasang: 44.3 * 25.3mm
    Tampilan suhu LCD,
    -50 ℃ dugi ka pengukuran suhu 110,, résolusi 0,1 derajat.
    Sayogi dina versi tampilan C sareng F
    Standar 1 méter panyilidikan waterproof
    Anggo batré kancing pikeun catu daya, tiasa dianggo langsung atanapi dilebetkeun kana kabinet, Z tiasa dianggo kirang ti 1 taun
    Konfigurasi standar: 1 méter usik tahan cai
    Pangiriman dua aki AG13
    Umur batre 3 bulanIeu
    Produkna ngagaduhan kotak.
    500 pcs dina kotak

    Parameter produk

    * Diménsi: 48 * 28 * 15MM
    * Kisaran pangukuran suhu: -50 ℃ -110 ℃
    * Panjang garis induksi: 1 méter (tiasa dirobih)
    * Nalika suhu ukur langkung handap -50 ℃, éta bakal nembongkeun LO ℃
    * Nalika suhu ngukur langkung luhur tibatan 110 ℃, HI ℃ bakal ditingalikeun
    * Resolusi tampilan: 0,1 ℃
    * Modeu tampilan: tampilan kristal cair (opat satengah digit)
    * Konsumsi listrik: 0,15 milliwatts dina kaayaan damel
    * Batre: 2 batré tombol 1.5 1.5 LR44
    * Akurasi pangukuran suhu: ± 1 ℃.
    * Anjeun tiasa milih titik luhur pikeun nembongkeun ℃ atanapi ℉ sacara standar.

    Pitunjuk

    Ngalereskeun produk, toél kawat panginditan kana obyék anu diukur, sareng tampilan na nunjukkeun suhu ayeuna.
    Teu aya warna anu ditangtoskeun, pangiriman acak
    Pangeling-eling: Sababaraha tamu nyarios kumaha ngukur suhu cai ngagolak
    Sanés Baidu? Naha térmométerna henteu akurat?
    Leres, saleresna mah aya metode uji anu saderhana, tapi
    Simpen térmométer handapeun beubeunangan pikeun nguji naha éta 37 derajat
    Kénca sareng ka katuhu, prinsipna: turun 6 derajat unggal 1000 méter
    Celsius. Conto: Anggap cai na dina taneuh anu rata (diluhureun luhurna
    0 méter) dina titik golak nyaéta 100 derajat Celcius; Basa maneh
    Nalika ngagolak cai dina gunung 1.000 méter, titik anu ngagolakna kedahna
    Ieu: titik golak gunung (1000 méter dpl) = 100 derajat Celsius-6 derajat Celsius = 94 derajat Celsius














  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami