Suplemén BBQ Digital Digital Thermometer TP101

Pedaran pondok:

Tombol saklar: HIRUP / OFF;

Konci konversi unit suhu: ℃ / ℉;

135mm panjang usik stainless steel;

Térmométer pikeun dapur anjeunlaboratoriumpabrik atanapi BBQ.


  • Jasa ditawarkeun: LOGO khusus, panyiri, buleud kemasan khusus, produk khusus, sareng sajabana numutkeun sarat konsumén
  • Kiriman: laut, hawa, express, jasa transportasi panto ka panto.
  • Pangiriman gancang: 7-10 dinten kanggo bekel. 10-20 dinten kaluar tina saham.
  • MOQ: 100 pcs
  • Sampel: sampel tiasa disayogikeun sareng dikintunkeun sakitar 7 dinten.
  • Jasa OEM / 0DM: Ditampi
  • Syarat pamayaran: Deposit 30%, 70% pamayaran akhir pikeun pangiriman
  • Métode pamayaran: pamayaran bank, pamayaran paypal, Western Union sareng metode pamayaran sanés, anjeun ogé tiasa mayar RMB
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Aya seueur jinis thermometers éléktronik anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan urang, utamina kalebet: thermometers kanggo ngukur daerah kulkas sapertos panyimpenan tiis, kamar panyimpenan tiis, sareng kamar katirisan; thermometers pikeun akuarium jeung sato piaraan; thermometers pikeun ngukur suhu lingkungan tina budidaya sayuran, kembang sareng pembibitan jukut, sareng sajabana produk térmométer pikeun ngukur suhu sareng kalembaban di jero rohangan; thermometers dapur pikeun ngukur suhu dahareun, jsb Kinerja produk stabil sareng dipercaya, kisaran ukuranana lega, sareng akurasi na tinggi.

    Fitur sareng fungsi

    Kodeu HS: 9025110000
    Catetan: Modél ieu ngagaduhan dua jinis bungkus: lanyard sareng liang gantung
    Naon jinis bungkusan anu diperyogikeun pikeun nempatkeun pernyataan
    Teu aya cariosan ngeunaan paréntah, sareng bungkus liang ngagantung dikirim sacara standar
    Térmométer katuangan BBQ, kalayan sensitipitas langkung luhur, sareng bungkus produk henteu tiasa lungsur tutupna.
    Peraturan kotak:
    Hiji kotak: 200 lembar
    Hiji kotak: 8,6 kg
    Spésifikasi: 48CM * 26CM * 25CM

    Konci Functio

    1. HIRUP / OFF: fungsi saklar
    2. ℃ / ℉: Nalika suhu ditampilkeun, pencét konci ieu pikeun pindah pungsi ℃ / ℉
    3. Konci HOLD: Dina kaayaan tampilan suhu, pencét konci ieu pikeun ngajaga nilai tampilan LCD dina kaayaan HOLD, teras pencét

    Ukuran deteksi suhu dihanca sakali. Nalika fungsi HOLD dieksekusi, HOLD ditampilkeun dina LCD.

    Fitur

    Struktur ngawangun pulpen, sadayana usik stainless steel, akurasi tinggi, tiasa gancang ngukur suhu
    Multi-fungsi - Celsius (° C) Fahrenheit (° F) tiasa dirobih sacara bébas, sareng tiasa dianggo pikeun nyéépkeun, manaskeun, sareng dapur bumi
    Layar LCD, kisaran pangukuran ningkat pisan, sareng stabilitasna tinggi
    Pamakean: dianggo dina sababaraha waktos anu diperyogikeun pangukuran suhu, jsb.











  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami