Suhu Controller

  • Hot selling cooling temperature controller EK-3020

    Panas ngajual hawa sérver controller EK-3020

    1. kontroler Ieu cocog pikeun suhu kontrol tina hawa tiis tengah sareng hawa tiis;
    2. Éta tiasa ngukur, tampilan, suhu kontrol, kalayan fungsi témp. kalibrasi, defrost dipaksa, leuwih temp. alarm sareng alarm gagalna sénsor, hiji pamulihan konci nilai standar pabrik, parameter sateuacana sareng hiji pamulihan konci;
    3. Éta ngadopsi desain konci toél kalayan fungsi konci konci;
    4. Hiji arah input sensor: sensor suhu kabinet (Pb1). Kaluaran kontrol dua arah: Refrigerasi sareng defrost.

  • Freezing temperature controller EK-3030 is used in commercial refrigerators

    Kontrol suhu katirisan EK-3030 dianggo dina kulkas komérsial

    1. kontroler Ieu cocog pikeun suhu kontrol tina hawa tiis tengah sareng hawa tiis;
    2. Éta tiasa ngukur, tampilan, suhu kontrol, kalayan fungsi témp. kalibrasi, defrost dipaksa, leuwih temp. alarm sareng alarm gagalna sénsor, hiji pamulihan konci nilai standar pabrik, parameter sateuacana sareng hiji pamulihan konci;
    3. Éta ngadopsi desain konci toél kalayan fungsi konci konci;
    4. Dua arah sénsor sénsor: sénsor suhu kabinet sareng sénsor suhu defrost. Kaluaran kontrol tilu arah: Refrigeration, defrost sareng kipas.

  • Customized new technology temperature and humidity controller JSD-100+

    Suhu téknologi anyar sareng kontrol asor anyar JSD-100 +

    Pangukuran suhu sareng kontrol;

    Kalibrasi suhu;

    Perlindungan tunda mimiti-up;

    Sandi input pikeun ngarobih parameter.

  • Intelligent refrigeration parts thermostat ETC-200+

    Bagian kulkas anu cerdas térpost-ETC-200 +

    Pangukuran suhu sareng kontrol;

    Kontrol Defrost;

    Kalibrasi suhu;

    Perlindungan tunda mimiti-up;

    Alarm nalika ngalangkungan temp.limit;

    Pindah antara kulkas sareng pemanasan;

    Sandi input pikeun ngarobih parameter.

  • New technology waterproof cold storage defrosting thermostat ETC-961

    Téknologi anyar panyimpenan tiis tahan cai ngahéphostostostostér ETC-961

    Fungsi réfrigerasi sareng defrosting;

    Kontrol diferensial balik, resolusi tampilan suhu 0,1 ℃;

    Fungsi multi alarm.

  • New style refrigeration and defrost conversion thermostat ETC-974

    Kulkas gaya anyar sareng konstérstér konvérstasi konversi ETC-974

    Refrigeration, defrosting, multi mode fan controling opsional;

    Kontrol diferensial balik, resolusi tampilan suhu 0,1 ℃;

    Fungsi multi alarm.

  • Low-cost refrigeration and defrost thermostat ETC-3000

    Kulkas murah sareng termostat defrost ETC-3000

    Perusahaan urang ngahususkeun kana R&D, produksi sareng penjualan pengontrol suhu microcomputer sareng pengendali asor. Chip anu digunakeun dina pengontrol suhu ngagaduhan kinerja anu stabil, fungsi lengkep, sababaraha panyalindungan, desain struktural anu maju sareng wajar sareng pamrosésan prosés, sareng tingkat téknis maju sacara internasional sareng ngarah sacara doméstik. Produk ieu ngagaduhan seueur aplikasi dina bidang sareng industri beku sareng kulkas sareng kulkas ...
  • Cold storage refrigeration and humidity controller parts JSD-100+

    Kulkas panyimpenan tiis sareng bagian kontrol asor JSD-100 +

    Produk ieu nganggo kalembaban controller, reliabilitas tinggi sareng stabilitas jangka panjang anu hadé, jst;

    Tiasa seueur dianggo dina mesin asor, dehumidifier, kalembaban hawa;

    Saluyukeun kadali asor mesin sareng alat-alat sanés;

    Ogé tiasa dianggo dina ngukur kalembaban sareng tampilan anu relatif.

  • High-quality digital display thermostat STC-100A manufacturing factory

    Kualitas luhur tampilan digital therostat STC-100A pabrik pabrik

    Ganti modeu antara pemanasan sareng kulkas

    Ngadalikeun suhu ku nyaluyukeun boh nilai setting suhu sareng nilai bédana

    Perlindungan tunda nalika kulkas sareng pemanasan dimimitian

    Ngawatesan kisaran setting suhu

    Kalibrasi suhuna

    Alarm nalika kasalahan sénsor

  • Hot selling new technology electronic temperature controller STC-200

    Panas ngajual téknologi anyar suhu éléktronik controller STC-200

    Ngadopsi saklar manual diantara kulkas, pemanasan sareng alarm, diferensial pikeun ngendalikeun suhu;

    Setélan parameter pangguna sareng pangurus nyalira, waktos tunduh komprésor tiasa diatur, suhu kalibrasi, alarm nalika kasalahan, Kompresor jalan sakumaha prosedur anu dijadwalkeun nalika sénsor sensor;

    Modél serba guna kalayan kinerja tinggi dibandingkeun rasio harga;

    Éta cocog pikeun kulkas sareng beku jero, mesin kadaharan ti laut, manaskeun cai sareng produk anu peryogi pangimeutan suhu saderhana sareng alarm.

  • High-end microcomputer thermostat STC-300

    Termostat microcomputer luhur-tungtung STC-300

    Produk ieu mangrupikeun pengontrol suhu sénsor tunggal anu universal, éta ngagaduhan fungsi kulkas, alarm suhu ngabahekeun, jsb;

    Protéksi waktos reureuh perlindungan tiasa nyaluyukeun;

    Saatos suhu listrik overrun alarm reureuh tiasa diatur;

    Éta cocog pikeun panyimpenan tiis, industri lomari es truk dina kulkas, jsb.

  • Customized 220v refrigeration thermostat STC-1000

    Ngadaptar 220v katirisan térmostat STC-1000

    Ganti modeu antara tiis sareng panas;

    Kontrol suhu ku netepkeun nilai setting suhu sareng nilai bédana;

    Kalibrasi suhu;

    Kontrol réparasi kaluaran tunda panyalindungan;

    Alarm nalika suhu ngaleuwihan wates suhu atanapi nalika kasalahan sénsor.

12 Teras> >> Halaman 1/2