Termostat microcomputer luhur-tungtung STC-300

Pedaran pondok:

Produk ieu mangrupikeun pengontrol suhu sénsor tunggal anu universal, éta ngagaduhan fungsi kulkas, alarm suhu ngabahekeun, jsb;

Protéksi waktos reureuh perlindungan tiasa nyaluyukeun;

Saatos suhu listrik overrun alarm reureuh tiasa diatur;

Éta cocog pikeun panyimpenan tiis, industri lomari es truk dina kulkas, jsb.


  • Jasa ditawarkeun: LOGO khusus, panyiri, buleud kemasan khusus, produk khusus, sareng sajabana numutkeun sarat konsumén
  • Kiriman: laut, hawa, express, jasa transportasi panto ka panto.
  • Pangiriman gancang: 7-10 dinten kanggo bekel. 10-20 dinten kaluar tina saham.
  • MOQ: 100 pcs
  • Sampel: sampel tiasa disayogikeun sareng dikintunkeun sakitar 7 dinten.
  • Jasa OEM / 0DM: Ditampi
  • Syarat pamayaran: Deposit 30%, 70% pamayaran akhir pikeun pangiriman
  • Métode pamayaran: pamayaran bank, pamayaran paypal, Western Union sareng metode pamayaran sanés, anjeun ogé tiasa mayar RMB
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Perusahaan urang ngahususkeun kana R&D, produksi sareng penjualan pengontrol suhu microcomputer sareng pengendali asor. Chip anu digunakeun dina pengontrol suhu ngagaduhan kinerja anu stabil, fungsi lengkep, sababaraha panyalindungan, desain struktural anu maju sareng wajar sareng pamrosésan prosés, sareng tingkat téknis maju sacara internasional sareng ngarah sacara doméstik. Produk ieu ngagaduhan seueur aplikasi dina bidang sareng industri beku sareng kulkas sareng pangropéa. Perusahaan urang ogé tiasa ngarancang sareng ngarobih produk numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Fitur sareng fungsi

    Produk ieu mangrupikeun pengontrol suhu sénsor tunggal anu universal, éta ngagaduhan fungsi kulkas, alarm suhu ngabahekeun, jsb;
    Protéksi waktos reureuh perlindungan tiasa nyaluyukeun;
    Saatos suhu listrik overrun alarm reureuh tiasa diatur;
    Éta cocog pikeun panyimpenan tiis, industri lomari es truk dina kulkas, jsb.

    Spésifikasi

    Ukuran produk: 75 * 34.5 * 85mm
    Ukuran instalasi: 71 * 29mm
    Sensor: 2 méter (kaasup usik)

    Parameter téknis

    Catu daya: 220VAC ± 10%, 50 / 60Hz
    Konsumsi listrik: ≤3W
    Kisaran ukuran suhu: -50 ℃ ~ 120 ℃
    Resolusi: 0,1 ℃
    Akurasi: ± 1 ℃
    Kapasitas kontak relay: 10A / 220VAC
    Suhu operasi: 0 ℃ ~ 60 ℃
    Kalembaban relatif: henteu langkung ti 80% (Teu aya kondensasi)

    Setting Parameter

    ◆ Asupkeun mode setting parameter pangguna
    Dina kaayaan anu teu disetél, pencét tombol "SET" saluhureun 5 detik pikeun lebet mode setting panggunaan, Setél Lampu Indikator dina waktos ayeuna, tabung digital nembongkeun nilai setting suhu ayeuna. ◆ Suhu setting
    Dina kaayaan setélan pangguna, pencét ▲ atanapi konci unggal waktos pikeun ningkatkeun atanapi ngirangan 1 ℃ tina nilai setting suhu.
    ◆ Kaluar tina modeu setting pangguna
    Dina kaayaan setélan pangguna, pencét tombol "SET" saluhureun 5 detik atanapi henteu aya operasi konci dina waktos 30 detik, sistem bakal ngahémat nilai setting ayeuna balik deui kana kaayaan damel anu normal.
    ◆ Lebetkeun kana menu administrator
    Dina kaayaan non-setting, pencét ▲ sareng SET tombol saluhureun 10 detik kanggo lebet kana setélan ménu administrator, Setél Lampu Indikator dina waktos ayeuna, tabung digital nampilkeun item pangaturan F0.
    ◆ Pangaturan setélan barang sareng lebet kana kaayaan setting parameter
    Dina kaayaan setélan barang, pencét ▲ atanapi Vkey ka luhur atanapi ka handap ngaluyukeun setélan item F0 ~ F66. Nalika ngarobih nilai parameter, pencét ▲ atanapi Wkey pikeun ngaluyukeun kana posisina, pencét SETkey pikeun ngalebetkeun kaayaan modifikasi, tabung digital nampilkeun arus nilai setting tina parameter ieu.
    ◆ Parameter modifying and back to setting item mode Dina parameter setting modeu, pencét ▲ atanapi Vkey ka luhur atanapi ka handap ngaluyukeun nilai parameter, pencét SET set kanggo ngabalikeun mode setting modél item setélan parameter, tabung digital nampilkeun item setting ayeuna . ◆ Parameter hemat sareng kaluar

    STC-300 (1) STC-300 (2) STC-300 (3) STC-300 (4) STC-300 (5) STC-300 (6) STC-300 (7) STC-300 (8) STC-300 (9) STC-300 (10) STC-300 (11) STC-300 (12)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami