Panas ngajual téknologi anyar suhu éléktronik controller STC-200

Pedaran pondok:

Ngadopsi saklar manual diantara kulkas, pemanasan sareng alarm, diferensial pikeun ngendalikeun suhu;

Setélan parameter pangguna sareng pangurus nyalira, waktos tunduh komprésor tiasa diatur, suhu kalibrasi, alarm nalika kasalahan, Kompresor jalan sakumaha prosedur anu dijadwalkeun nalika sénsor sensor;

Modél serba guna kalayan kinerja tinggi dibandingkeun rasio harga;

Éta cocog pikeun kulkas sareng beku jero, mesin kadaharan ti laut, manaskeun cai sareng produk anu peryogi pangimeutan suhu saderhana sareng alarm.


  • Jasa ditawarkeun: LOGO khusus, panyiri, buleud kemasan khusus, produk khusus, sareng sajabana numutkeun sarat konsumén
  • Kiriman: laut, hawa, express, jasa transportasi panto ka panto.
  • Pangiriman gancang: 7-10 dinten kanggo bekel. 10-20 dinten kaluar tina saham.
  • MOQ: 100 pcs
  • Sampel: sampel tiasa disayogikeun sareng dikintunkeun sakitar 7 dinten.
  • Jasa OEM / 0DM: Ditampi
  • Syarat pamayaran: Deposit 30%, 70% pamayaran akhir pikeun pangiriman
  • Métode pamayaran: pamayaran bank, pamayaran paypal, Western Union sareng metode pamayaran sanés, anjeun ogé tiasa mayar RMB
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Perusahaan urang ngahususkeun kana R&D, produksi sareng penjualan pengontrol suhu microcomputer sareng pengendali asor. Chip anu digunakeun dina pengontrol suhu ngagaduhan kinerja anu stabil, fungsi lengkep, sababaraha panyalindungan, desain struktural anu maju sareng wajar sareng pamrosésan prosés, sareng tingkat téknis maju sacara internasional sareng ngarah sacara doméstik. Produk ieu ngagaduhan seueur aplikasi dina bidang sareng industri beku sareng kulkas sareng pangropéa. Perusahaan urang ogé tiasa ngarancang sareng ngarobih produk numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Fitur sareng fungsi

    Ngadopsi saklar manual diantara kulkas, pemanasan sareng alarm, diferensial pikeun ngendalikeun suhu;
    Setélan parameter pangguna sareng pangurus nyalira, waktos tunduh komprésor tiasa diatur, suhu kalibrasi, alarm nalika kasalahan, Kompresor jalan sakumaha prosedur anu dijadwalkeun nalika sénsor sensor;
    Modél serba guna kalayan kinerja tinggi dibandingkeun rasio harga;
    Éta cocog pikeun kulkas sareng beku jero, mesin kadaharan ti laut, manaskeun cai sareng produk anu peryogi pangimeutan suhu saderhana sareng alarm.

    Spésifikasi

    Ukuran produk: 77 * 34.5 * 65.5mm
    Ukuran instalasi: 70.5 * 28.5mm

    Parameter téknis

    Kisaran ukuran suhu: -40 ℃ ~ 99 ℃
    Kisaran kontrol suhu: -40 ℃ ~ 70 ℃
    Suhu lingkungan operasi: -5 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu disimpen: -30 ℃ ~ 85 ℃
    Kalembaban relatif: 20% ~ 60% (Teu aya kondensat)
    Catu daya: 220VAC ± 10% (12V ± 10% opsional)
    Konsumsi Watt: <5W
    Resolusi: 1 ℃
    Akurasi: ± 1 ℃
    Kapasitas kontak relay: 10A / 250VAC / 30VDC

    Indikator anu nyatakeun

    Indikator Nagara ngagambarkeun hartos
     Indikator Gawé Turun eureun kompresor
    Kedip-kedip reureuh kompresor
    Caang padamelan kompresor
    SET Indikator Turun Gawe normal
    Caang dina netepkeun kaayaan

    Paraméter pikeun mariksa

    Tombol set pencét "▲" pikeun méréskeun setting suhu, 5 detik, teras ningalikeun suhu anu ayeuna;
    Pencét tombol "▼" pikeun nembongkeun suhu bédana balik, saatos 5 detik tampilkeun suhu ayeuna.
    Parameter disetél:
    Kana kaayaan Setélan pangguna: Kaayaan anu parantos disetél, pencét tombol "SET" langkung ti 3 detik, kana kaayaan Setélan pangguna, indikator setting waktos ieu, tabung digital nampilkeun nilai suhu ayeuna.
    Setélan suhu: dina kaayaan Setélan pangguna, pencét tombol "▲" atanapi "▼" tiasa disaluyukeun kaluhur atanapi kahandap nilai suhu. Unggal pencét

    STC-200 (1) STC-200 (2) STC-200 (3) STC-200 (4) STC-200 (5) STC-200 (6) STC-200 (7) STC-200 (8) STC-200 (9) STC-200 (10) STC-200 (11) STC-200 (12)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami