Pasokan thermometer éléktronik piaraan akuarium SD-1

Pedaran pondok:

Ukuran gembleng: 46.5mm x 27.5mm x 29.5mm

Desain tahan cai, tiasa ditelebkeun kana cai. Kualitasna tiasa dipercaya, cangkir sedot tiasa leres-leres nyerep dina témbok jero akuarium, sareng sénsor internal nyaéta saé sareng bageur.

Ka

Kisaran ukuran suhu: -50 ℃ ~ 70 ℃

Resolusi ℃ (> -20 ℃); ℃ (lain)

Akurasi: ± ℃

Catu daya: 1 PCS DC1.5V (LR44 / AG13)

Metoda input: 1 NTC


  • Jasa ditawarkeun: LOGO khusus, panyiri, buleud kemasan khusus, produk khusus, sareng sajabana numutkeun sarat konsumén
  • Kiriman: laut, hawa, express, jasa transportasi panto ka panto.
  • Pangiriman gancang: 7-10 dinten kanggo bekel. 10-20 dinten kaluar tina saham.
  • MOQ: 100 pcs
  • Sampel: sampel tiasa disayogikeun sareng dikintunkeun sakitar 7 dinten.
  • Jasa OEM / 0DM: Ditampi
  • Syarat pamayaran: Deposit 30%, 70% pamayaran akhir pikeun pangiriman
  • Métode pamayaran: pamayaran bank, pamayaran paypal, Western Union sareng metode pamayaran sanés, anjeun ogé tiasa mayar RMB
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Aya seueur jinis thermometers éléktronik anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan urang, utamina kalebet: thermometers kanggo ngukur daerah kulkas sapertos panyimpenan tiis, kamar panyimpenan tiis, sareng kamar katirisan; thermometers pikeun akuarium jeung sato piaraan; thermometers pikeun ngukur suhu lingkungan tina budidaya sayuran, kembang sareng pembibitan jukut, sareng sajabana produk térmométer pikeun ngukur suhu sareng kalembaban di jero rohangan; thermometers dapur pikeun ngukur suhu dahareun, jsb Kinerja produk stabil sareng dipercaya, kisaran ukuranana lega, sareng akurasi na tinggi.

    Ukuran standar

    Ukuran gembleng: 46.5mm x 27.5mm x 29.5mm
    Desain tahan cai, tiasa ditelebkeun kana cai. Kualitasna tiasa dipercaya, cangkir sedot tiasa leres-leres nyerep dina témbok jero akuarium, sareng sénsor internal nyaéta saé sareng bageur.
    Ka
    Kisaran ukuran suhu: -50 ℃ ~ 70 ℃
    Resolusi ℃ (> -20 ℃); ℃ (lain)
    Akurasi: ± ℃
    Catu daya: 1 PCS DC1.5V (LR44 / AG13)
    Metoda input: 1 NTC

    Pitunjuk pikeun dianggo

    1, Buka konci tutup batréna, lebetkeun batré tombol LR44, perhatoskeun henteu ngabalikeun polaritasna. Éta ditampilkeun saatos listrik-on.

    2. Kencengkeun tutup batréna, perhatoskeun cingir panyegelan kedah disimpen leres sareng henteu ruksak.

    3. Punten angkat batréna upami henteu lami dianggo
    Ukuran kotak: 47.5 * 42 * 38cm
    Jumlah: 250
    Beurat: 9,8kg







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami