Warta

  • What is the trend of industrial raw material prices in 2021?

    Kumaha trend harga bahan baku industri di 2021?

     Naékna nampilkeun tilu ciri anu kapangaruhan ku wabah taun 2020, ti saprak satengah taun ayeuna, rupa-rupa bahan baku sareng bantu industri parantos nunjukkeun tren ka luhur sacara umum, sareng harga rupa-rupa produk sababaraha kali pencét tinggi. Ku 2021, numutkeun ka anu relevan dina ...
    Maca deui
  • The working principle of the electronic thermometer

    Prinsip kerja tina térmométer éléktronik

    Térmométer termoelektrik nganggo térmocouple salaku unsur pangukuran suhu pikeun ngukur kakuatan thermoelectromotive pakait sareng suhu sareng nilai suhu ditampilkeun ku méter. Ieu seueur dianggo pikeun ngukur suhu dina kisaran -200 ℃ ~ 1300 ℃, sareng unde ...
    Maca deui
  • Common sense of cold storage and selection method

    Rasa umum pikeun neundeun tiis sareng metoda pilihan

    Rasa umum pikeun neundeun tiis sareng metoda pamilihan Kalayan kamajuan gancang ékonomi nagara kuring, alat-alat kulkas parantos lebet kana sababaraha bidang sapertos pasar swalayan, perdagangan, pertanian sareng industri, sareng raket pisan hubunganana sareng kahirupan urang. Alatan pangwangunan gancang tina kapang ...
    Maca deui
  • New product release

    Kaluaran produk énggal

    Kotak kontrol listrik sora perusahaan anu énggal kami produksi énggal gampang dioperasikeun, hargana pikaresepeun, sareng pikaresep pelanggan jero. Detilna sapertos kieu: Controller ieu diusahakeun ngendalikeun suhu panyimpenan tiis suhu sedeng sareng rendah. Éta suhu kuring ...
    Maca deui
  • Introduction of cold storage lights

    Bubuka lampu panyimpenan tiis

    Lampu panyimpenan tiis nyaéta jenis lampu anu dingaranan dina bentuk lampu. Ieu biasana dianggo dina panyimpenan tiis, panyimpenan tiis, mesin pembeku sareng tempat-tempat sanés anu suhu suhuna kawilang rendah, kawilang beueus, sareng dimana peryogi kaamanan listrik sareng perlindungan lingkungan. Kalayan ngembangkeun éta ...
    Maca deui
  • What is a Temperature Controller and how does it work?

    Naon Kontrol Suhu sareng kumaha jalanna?

    Naon Kontrol Suhu sareng kumaha jalanna? Q: Naon Suhu Pengendali sareng kumaha jalanna? A: Kontrol suhu mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngendalikeun suhu. Ngalakukeun ieu ku mimiti ngukur suhu (variabel prosés), éta teras dibandingkeun sareng val anu dipikahoyong ...
    Maca deui
  • Electronic thermostat control principle

    Prinsip kontrol termostat éléktronik

    Kamekaran sains sareng téknologi anu gancang pasti bakal nyandak seueur kanyamanan dina kahirupan urang. Penemuan sareng pamekaran seueur alat mékanis pikeun kasalametan manusa urang. Ayeuna kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun alat anu disebut pengontrol suhu. Sakumaha namina nunjukkeun, t ...
    Maca deui
  • The status quo and development trend of refrigeration and refrigeration industry

    Status quo sareng trend pangwangunan industri kulkas sareng kulkas

    Anu disebat "kulkas" nyaéta pikeun nyoko kana metoda anu tangtu pikeun ngajantenkeun zat atanapi rohangan anu tangtu ngahontal suhu anu langkung handap tina sedeng lingkungan sekitar dina jangka waktu anu pasti, sareng dina waktos anu sami, éta tiasa dijaga dina suhu anu parantos ditangtoskeun jengkol. Ieu t ...
    Maca deui
  • Why is the global chip out of stock? There are three key factors behind it, Happened to all get together

    Naha chip global teu gaduh saham? Aya tilu faktor konci anu nyababkeunana, Kabeneran sadayana kumpul

    Kusabab kuartal kaopat 2020, chip parantos teu aya saham, sareng di 2021, éta janten langkung serius. Henteu ngan ukur chip mobil hungkul, tapi sadayana kiripik parantos mimiti entos, sareng sadaya industri semikonduktor parantos kapangaruhan. Nyatana, ti saprak chip diciptakeun, anu ...
    Maca deui
  • The 32nd China Refrigeration Exhibition  ended successfully in Shanghai

    Pameran Refrigerasi Cina ka-32 réngsé hasil di Shanghai

    Disokong ku Déwan Cina pikeun Promosi Perdagangan Internasional Cabang Beijing, Cina Refrigeration Society, China Refrigeration and Air-Conditioning Association Association, Shanghai Refrigeration Society sareng Shanghai Refrigeration and Air-Conditioning Association Association, 32nd Internat ...
    Maca deui