Detektor kabocoran

  • Refrigeration halogen leak detector WJL-6000

    Detektor kabocoran halogén réfrigerasi WJL-6000

    Ngadeteksi sadaya jinis gas pendingin halogén;

    Sensitipitas disaluyukeun iraha waé sareng tiasa disaluyukeun sacara otomatis kana kaayaan anu hadé pikeun ngadeteksi;

    IC tepat batin nganggo kakuatan Ultra-Low nganggo desain sirkuit, langkung stabil, waktos batréna langkung lami;

    Tampilan visual-warna ganda tina tegangan batré;

    Sensor anu saé, sensitipitas tinggi, waktos anu langkung lami.