Thermometer éléktronik industri 220V JDP-200 pikeun mesin pembeku

Pedaran pondok:

Suhu tampilan LCD ageung sareng kalembaban kalayan panel internal.


  • Jasa ditawarkeun: LOGO khusus, panyiri, buleud kemasan khusus, produk khusus, sareng sajabana numutkeun sarat konsumén
  • Kiriman: laut, hawa, express, jasa transportasi panto ka panto.
  • Pangiriman gancang: 7-10 dinten kanggo bekel. 10-20 dinten kaluar tina saham.
  • MOQ: 100 pcs
  • Sampel: sampel tiasa disayogikeun sareng dikintunkeun sakitar 7 dinten.
  • Jasa OEM / 0DM: Ditampi
  • Syarat pamayaran: Deposit 30%, 70% pamayaran akhir pikeun pangiriman
  • Métode pamayaran: pamayaran bank, pamayaran paypal, Western Union sareng metode pamayaran sanés, anjeun ogé tiasa mayar RMB
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Aya seueur jinis thermometers éléktronik anu dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan urang, utamina kalebet: thermometers kanggo ngukur daerah kulkas sapertos panyimpenan tiis, kamar panyimpenan tiis, sareng kamar katirisan; thermometers pikeun akuarium jeung sato piaraan; thermometers pikeun ngukur suhu lingkungan tina budidaya sayuran, kembang sareng pembibitan jukut, sareng sajabana produk térmométer pikeun ngukur suhu sareng kalembaban di jero rohangan; thermometers dapur pikeun ngukur suhu dahareun, jsb Kinerja produk stabil sareng dipercaya, kisaran ukuranana lega, sareng akurasi na tinggi.

    Fitur sareng fungsi

    Suhu tampilan LCD ageung sareng kalembaban kalayan panel internal.

    Spésifikasi

    Ukuran produk: 48 * 28.4 * 15.8mm
    Ukuran tampilan: 35 * 16mm

    Parameter téknis

    Kisaran ukuran suhu: -50 ° C ~ 125 ° C (-58 ° F ~ 257 ° F) 
    Suhu operasi: -20 ° C ~ 50 ° C (-4 ° F ~ 122 ° F) 
    Akurasi: ± 3 ° C -50 ° C ~ 10 ° C (-58 ° F ~ 50 ° F) 
    ± 1 ° C dina 10 ° C ~ 125 ° C (50 ° F ~ 257 ° F) 
    Resolusi: 0,1 ° C (0,1 ° F) 
    Catu daya :: sél tombol 1.5V 
    Fungsi switch-off otomatis: Saatos 15 menit

















  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami