Panas ngajual hawa sérver controller EK-3020

Pedaran pondok:

1. kontroler Ieu cocog pikeun suhu kontrol tina hawa tiis tengah sareng hawa tiis;
2. Éta tiasa ngukur, tampilan, suhu kontrol, kalayan fungsi témp. kalibrasi, defrost dipaksa, leuwih temp. alarm sareng alarm gagalna sénsor, hiji pamulihan konci nilai standar pabrik, parameter sateuacana sareng hiji pamulihan konci;
3. Éta ngadopsi desain konci toél kalayan fungsi konci konci;
4. Hiji arah input sensor: sensor suhu kabinet (Pb1). Kaluaran kontrol dua arah: Refrigerasi sareng defrost.


  • Jasa ditawarkeun: LOGO khusus, panyiri, buleud kemasan khusus, produk khusus, sareng sajabana numutkeun sarat konsumén
  • Kiriman: laut, hawa, express, jasa transportasi panto ka panto.
  • Pangiriman gancang: 7-10 dinten kanggo bekel. 10-20 dinten kaluar tina saham.
  • MOQ: 100 pcs
  • Sampel: sampel tiasa disayogikeun sareng dikintunkeun sakitar 7 dinten.
  • Jasa OEM / 0DM: Ditampi
  • Syarat pamayaran: Deposit 30%, 70% pamayaran akhir pikeun pangiriman
  • Métode pamayaran: pamayaran bank, pamayaran paypal, Western Union sareng metode pamayaran sanés, anjeun ogé tiasa mayar RMB
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Perusahaan urang ngahususkeun kana R&D, produksi sareng penjualan pengontrol suhu microcomputer sareng pengendali asor. Chip anu digunakeun dina pengontrol suhu ngagaduhan kinerja anu stabil, fungsi lengkep, sababaraha panyalindungan, desain struktural anu maju sareng wajar sareng pamrosésan prosés, sareng tingkat téknis maju sacara internasional sareng ngarah sacara doméstik. Produk ieu ngagaduhan seueur aplikasi dina bidang sareng industri beku sareng kulkas sareng pangropéa. Perusahaan urang ogé tiasa ngarancang sareng ngarobih produk numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Fitur sareng fungsi

    1. kontroler Ieu cocog pikeun suhu kontrol tina hawa tiis tengah sareng hawa tiis;
    2. Éta tiasa ngukur, tampilan, suhu kontrol, kalayan fungsi témp. kalibrasi, defrost dipaksa, leuwih temp. alarm sareng alarm gagalna sénsor, hiji pamulihan konci nilai standar pabrik, parameter sateuacana sareng hiji pamulihan konci;
    3. Éta ngadopsi desain konci toél kalayan fungsi konci konci;
    4. Hiji arah input sensor: sensor suhu kabinet (Pb1). Kaluaran kontrol dua arah: Refrigerasi sareng defrost.

    Spésifikasi

    1. Ukuran produk85 * 35 * 63.8mm
    2. Ukuran instalasi: 71 * 29mm

    Parameter téknis

    1. Jangkauan pangukuran suhu: -40 ℃ ~ 99 ℃
    2. Jangkauan pangendali Suhu: -40 ℃ ~ 85 ℃
    3. Akurasi: ± 1 ℃ dina (-30 ℃ ~ 50 ℃); ± 2 ℃ dina kisaran anu sanés
    4. Résolusi: 0,1 ℃
    5. konsumsi kakuatan: <5W
    6. Kapasitas kaluaran: Refrigeration: 10A / 220VAC Defrost: 10A / 220VAC Hiji arah kaluaran alarm buzzer
    7. Pasokan listrik: 220VAC ± 10%, 50 / 60Hz
    8. Suhu sateuacana: -5 ℃ ~ 60 ℃
    9. Jinis pakean: NTC (10KΩ / 25 ℃, nilai B3435K)
    10. Panjang sensor: 2M

    EK-3020 (1) EK-3020 (2) EK-3020 (3) EK-3020 (4) EK-3020 (5) EK-3020 (6) EK-3020 (7) EK-3020 (8) EK-3020 (9) EK-3020 (10) EK-3020 (11) EK-3020 (12) EK-3020 (13)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami