Taros Kami

Xuzhou Sanhe Otomatis Control Equipment Co., Ltd.

Alamat

Nomer 18, Jalan Minyuan, Distrik Anyar Tongshan, Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu

Telepon

Telepon: +86 18252160136
Whatsapp: +86 15262054671

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami