Tentang Kami

Xuzhou Sanhe Otomatis Control Equipment Co., Ltd.

Émbaran pabrik

Pabrik Nagara / Daérah: Zona Pangwangunan Ékonomi TongShan

Ukuran Pabrik

1.000-3.000 méter pasagi

Ngiringan Kontrak

Layanan OEM Ditawiskeun

Nilai Kaluaran Tahunan

US $ 10 Juta - US $ 50 Juta

Naha Pilih Kami

Xuzhou Sanhe Otomatis Control Equipment Co., Ltd. didirikan dina April 2005, ngahususkeun kana R&D, produksi sareng penjualan pengendali suhu microcomputer, pengendali kalembaban, pelindung motor terpadu, kotak kontrol kulkas, kotak kontrol unit paralel, kabinet kontrol PLC panyimpenan tiis, jeung sajabana Dalapan séri langkung ti 200 jinis produk ngaraosan reputasi tinggi di bumi sareng luar negeri. Perusahaan ayeuna gaduh langkung ti 80 padamel, diantarana langkung ti 75% padamel gaduh gelar kuliah atanapi langkung luhur; tutuwuhan anu aya perusahaan nyertakeun luas langkung tina 4.000 méter pasagi, 10 lini produksi standarisasi, sareng kapasitas produksi sareng perakitan taunan langkung ti 350,000 sét (sét). ), ngagaduhan produksi khusus sareng peralatan uji coba, sareng ngagaduhan standar pamariksaan sareng standar uji coba. Perusahaan mangrupikeun unit sertifikasi sistem manajemen kualitas GB / T19001-2016 / ISO9001: 2015. Seueur produk parantos lulus sertifikasi CE, kecuali pikeun penjualan. Éta ngagaduhan toko penjualan sareng jasa di kaseueuran kota sareng daérah di saluruh nagara, sareng mangrupikeun sababaraha perusahaan domestik terkenal Nyayogikeun jasa pangrojong.

Profil Perusahaan

Xuzhou Sanhe gaduh hiji-hijina "pusat riset téknik rékayasa PLC rékayasa" di Cina. Panaliti di pusat téknologi gaduh yayasan teoritis anu padet sareng taun pangalaman praktis dina ngontrol kulkas sareng téknologi PLC. Dina waktos anu sasarengan, pusat panilitian ngajaga téknologi jangka panjang sareng seueur perguruan tinggi negeri sareng universitas. Kerjasama, tanaga profesional sareng téknis anu réa sareng alat uji coba sareng pamariksaan di paguron luhur nyayogikeun dukungan anu kuat pikeun padamel Pusat Téknik Téknik. Salaku pamimpin dina industri alat kontrol otomatis, Xuzhou Sanhe Otomatis Control Equipment Co., Ltd. komitmen ka ngawangun pamimpin dina industri alat kendali otomatis ku konsép pamekaran berorientasi jasa, sumanget kerja keras, sareng téknologi profesional kaunggulan.
Perusahaan rengking diantara dalapan top dina industri kulkas domestik, sareng pangsa pasar sakitar 8%. Cakupan pasar: cakupan domestik 31 propinsi, kotamadya, daérah otonom, sareng kotamadya, langkung ti 300 nasabah dealer, sareng langkung ti 100 nasabah perusahaan anu ngadukung; babandingan ékspor: nyatakeun Ngeunaan 35% tina total penjualan dijual ka nagara sareng daérah: Nagara nagara kaasup nagara Éropa, Wétan Tengah, Hong Kong, Taiwan sareng daérah sanés. Pasokan bahan baku: Aya langkung ti 80 panyadia, langkung ti 60% mangrupikeun mérek terkenal internasional, sareng sésana mangrupikeun Merek terkenal domestik

7 Garis Produksi Standarisasi

Produk perusahaan nyaéta produk aplikasi téknologi éléktronik microcomputer. Chip anu digunakeun stabil dina kinerja, kumplit dina fungsina, kalayan sababaraha panangtayungan, desain struktural anu maju sareng wajar sareng pamrosésan prosés, sareng tingkat téknis maju sacara internasional sareng maju sacara domestik. Perusahaan ngutamakeun penting pisan pikeun pamekaran produk sareng teras-terasan nyoko kana bahan-bahan énggal, téknologi énggal sareng prosés énggal, supados ningkatkeun produk parantos teras-terasan di industri kulkas domestik. Salami mangtaun-taun, skala produksi terus ngembang sareng pangsa pasar parantos teras-terasan naék. Produkna ngagaduhan seueur aplikasi dina bidang kulkas sareng pangropéa kulkas sareng industri. Perusahaan tiasa mendesain sareng ngarobih produk numutkeun kabutuhan pelanggan.

Rengking diantara dalapan top dina industri kulkas domestik

Xuzhou Sanhe komitmen pikeun janten ahli dina bidang manajemén efisiensi énergi sareng kontrol otomatis, ngabantosan optimasi industri ku cara nyayogikeun téknologi sareng solusi anu saling pakait. Ti saprak didirikeun, perusahaan parantos nganteurkeun langkung ti 6 juta unit / sét produk ka pasar domestik sareng luar negeri. Produk ieu ngaladénan seueur industri: kulkas, kimia, pabrikasi ketel, konservasi cai (pasokan cai), pabrik mesin, sareng pemadam kebakaran (pangendali gedong) Dina sababaraha taun ka pengker, perusahaan kami parantos nyayogikeun solusi anu sistematik pikeun seueur proyek. Anu langkung ageung kalebet proyék pendingin konkrit tina Stasiun Tenaga Hidroli Baihetan; proyék panyimpenan tiis tina Makau Palang-Wates Taman Perindustrian, proyék taman industri jamur anu tiasa didahar tina Zhenfeng County, Propinsi Guizhou, Lengyang County, Luoyang ageung skala skala proyek baktéri baktéri tatanén, Hangzhou Ruihui Bio-farmasi produksi dasar panyimpenan tiis, henteu paduli dimana tempat produk Sanhe, éta parantos performa kalayan saé sareng meunang pujian nyebar ti para pelanggan.

Ukuran pasar perusahaan urang parantos ngahontal 29,85 juta yuan

Dina taun 2020, perusahaan ngadegkeun Jiangsu Sanhe Control Technology Research Institute. Lembaga panilitian dumasarkeun kana palaksanaan strategi pangwangunan anu didorong ku inovasi. Dina waktos anu sasarengan, éta kerjasama sareng paguron luhur sareng paguron luhur sareng sadar kana transformasi proyék-proyék panilitian ilmiah. Dina waktos payun, lembaga panilitian bakal janten jinis anyar bakat luhur-luhur dina industri. Lembaga P&P ngamajukeun integrasi sareng pamekaran bakat, téknologi, proyék, produk sareng elemen inovatif sanés di daérah sareng industri. "Ramah sareng tulus, ngabagi kamakmuran" mangrupikeun filosofi bisnis urang sareng ngudag anu teu leres. "Ngudag kaunggulan, ngaleuwihan diri urang sorangan" mangrupikeun senjata sihir pikeun kasuksesan pamasaran sareng jasa urang. Ningali ka hareup, Sanhe bakal teras-terasan nyandak "bahan-bahan anyar, téknologi anyar, sareng prosés-prosés énggal" salaku misi na, "ngudag kaunggulan, ngaleuwihan diri" dina prosés présipitasi, ngahontal terobosan dina inovasi, sareng gabung sareng batur sapagawean pikeun ngawangun masa depan anu cemerlang.