• about
  • about
  • about

Ngeunaan Profire Energy

Xuzhou Sanhe Otomatis Control Equipment Co., Ltd. didirikeun dina Séptémber 2009. Bisnis utamina nyaéta ngembangkeun sareng ngadamel suhu sareng kontrol asor microcomputer, detéktor bocor halogén, méter tampilan digital sareng kalembaban méter sareng kabinet kontrol panyimpenan tiis, sareng panyimpenan tiis PLC kabinet kontrol.

Daérah gedong perusahaan anu aya nyaéta 2600 méter pasagi, 7 lini produksi standarisasi, kalayan pengendali suhu sareng kamampuan mikro, detéktor bocor halogén, méter tampilan digital sareng kalembaban méter, kabinet kontrol panyimpenan tiis, kabinet kontrol PLC panyimpenan tiis, sareng sajabana Aya langkung ti 70 produk dina séri. Kapasitas produksi sareng perakitan langkung ti 250,000 sét, kalayan produksi khusus sareng alat pamariksaan, sareng ngadukung standar pamariksaan sareng tés standar. Pusat Panilitian Téknik ngagaduhan langkung ti 20 alat tés (set), platform tés sareng luas produksi 280 méter pasagi. Perusahaan mangrupikeun unit sertifikasi sistem manajemen kualitas GB / T19001-2016 / ISO9001: 2015. Seueur produk parantos lulus sertifikasi CE, kecuali pikeun penjualan. Éta ngagaduhan toko penjualan sareng jasa di kaseueuran kota sareng daérah di saluruh nagara, sareng mangrupikeun sababaraha perusahaan domestik terkenal Nyayogikeun jasa pangrojong.

Warta & Kajadian Pangénggalna

  • What is the trend of industrial raw material prices in 2021?

    Naon trend mater atah industri ...

     Naékna nampilkeun tilu ciri anu kapangaruhan ku wabah taun 2020, saprak paruh kadua taun, rupa-rupa bahan baku sareng bantu industri parantos nunjukkeun tren ka luhur sacara umum, sareng ...
  • The working principle of the electronic thermometer

    Prinsip kerja t éléktronik ...

    Térmométer termoelektrik nganggo térmocouple salaku unsur pangukuran suhu pikeun ngukur kakuatan thermoelectromotive pakait sareng suhu sareng nilai suhu nyaéta ...
Kintunkeun